Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Pasante Regular Kondomer 12 stk

kr. 49,00

Pasante Regular kondomer er udviklet til at kunne passe de fleste mænd, og er du i tvivl om, hvilken størrelse kondom, du har brug for, er Regular kondomet et godt sted at starte. Kondomet er formet, så der er lidt ekstra plads til penishovedet, så det ik … læs mere her

Er Pasante Regular Kondomer 12 stk - Klar på lager?

Annonce
Køb Pasante Regular Kondomer 12 stk - Klar

Beskrivelse

  • Navn: Pasante Regular Kondomer 12 stk – Klar
  • Pris: kr. 49.00
  • Vare ID: 10198
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Pasante Regular Kondomer 12 stk - Klar

Pasante Regular Kondomer 12 stk – Klar fra Pasante

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i vores breddegarder. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, får du rigtig meget for pengene fra mærket Pasante der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Pasante Regular Kondomer 12 stk – Klar. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Pasante Regular Kondomer 12 stk – Klar – det lille krydderi

Pasante Regular Kondomer 12 stk – Klar er en af de mest populære varer her på shoppen i kategorien Mænd,Kondomer,Almindelige Kondomer,Store Kondomer,Tynde Kondomer,Bedre Sex,Par Tilbehør,Kondomer til par,Pasante. Der kommer hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Pasante Regular Kondomer 12 stk – Klar fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også det produkt på denne side. Køber du varer online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Pasante Regular Kondomer 12 stk – Klar – køb diskret online

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste Pasante Regular Kondomer 12 stk – Klar på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Pasante Regular Kondomer 12 stk”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *