Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

TENGA Soft Tube Cup Original – PRISVINDER

kr. 99,00

TENGA Soft Case Cup er en ny og forbedret udgave af den populære Soft Tube Cup. TENGA Cup er kåret til det bedste sexlegetøj til mænd og modtog en EROTIXXX award i oktober 2011. Masturbatorens bløde skal gør det super let for dig at justere, hvor intens … læs mere her

Er TENGA Soft Case Cup Masturbator - White på lager?

Annonce
Køb TENGA Soft Case Cup Masturbator - White

Beskrivelse

  • Navn: TENGA Soft Case Cup Masturbator – White
  • Pris: kr. 99.00
  • Vare ID: 10315
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
TENGA Soft Case Cup Masturbator - White

TENGA Soft Case Cup Masturbator – White fra TENGA

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Danmark. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kan du roligt gå efter sagerne fra TENGA og et af de helt populære produkter er denne TENGA Soft Case Cup Masturbator – White. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

TENGA Soft Case Cup Masturbator – White – det lille krydderi

TENGA Soft Case Cup Masturbator – White kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den eftertragtede varegruppe Mænd,Onaniprodukter,Onani Handjobs,TENGA,NORTIE Lingerie,Testvindere,Testvindende. Når du bestiller her får du hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres TENGA Soft Case Cup Masturbator – White fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

TENGA Soft Case Cup Masturbator – White – køb diskret online

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste TENGA Soft Case Cup Masturbator – White på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “TENGA Soft Tube Cup Original – PRISVINDER”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *