Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm)

Varenummer (SKU): 12447 Kategorier: , , , ,

kr. 1.195,00

The Curve Kyskhedsbælte er den største i den serie af plast-kyskhedsbælter, som forhandles på Sinful.dk. Den er designet til at passe mænd med en større penis. Den er er produceret af polycarbonat (hård plast), hvilket gør den let og ekstremt holdbar. De … læs mere her

Er The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) - Clear på lager?

Annonce
Køb The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) - Clear

Beskrivelse

  • Navn: The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) – Clear
  • Pris: kr. 1195.00
  • Vare ID: 12447
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) - Clear

The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) – Clear fra CB-X

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Danmark. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er produkterne fra CB-X der har et godt ry for deres kvalitet og bl.a. leverer denne The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) – Clear. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) – Clear – det lille krydderi

The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) – Clear er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den populære kategori Fetish,Kyskheds Sexlegetøj,Kyskhedsbælter,CB-X,Penisbure. Du får også hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) – Clear hos den populære shop Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når der handles i webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) – Clear – køb diskret online

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm) – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “The Curve Kyskhedsbælte Sæt (9,5 cm)”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *