Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Rimba Spredestang Sæt til Dildo

Varenummer (SKU): 13084 Kategorier: , , , , ,

kr. 929,00

Dette spredestang sæt tjener forskellige formål. Dels bruges det til at sætte en dildo fast foroven, og dels til at spænde fødderne fast i hver ende af spredestangen. Sættet består af 3 dele. En ”fod”, et mellemstykke og et topstykke til at sætte en d … læs mere her

Er Rimba Spredestang Sæt til Dildo - Sølv på lager?

Annonce
Køb Rimba Spredestang Sæt til Dildo - Sølv

Beskrivelse

  • Navn: Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv
  • Pris: kr. 929.00
  • Vare ID: 13084
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Rimba Spredestang Sæt til Dildo - Sølv

Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv fra Rimba

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Norden. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der er et brand, som altid leverer, nemlig Rimba og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, dine varer leveres i en neutral indpakning, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv – det lille krydderi

Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv er en af de mest populære varer her på shoppen i kategorien Fetish,Bondage & Bindeting,Rimba,Spredestænger,NORTIE Lingerie,Tilbehør. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv i webshoppen Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv – køb diskret online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Rimba Spredestang Sæt til Dildo – Sølv på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Rimba Spredestang Sæt til Dildo”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *