Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

ZADO Læder Hovedseletøj med Gag

Varenummer (SKU): 13225 Kategorier: , , , ,

kr. 549,00

Stilfuldt læder hovedseletøj med gag. Hovedseletøjet ser ikke blot flot ud på hovedet men forhindrer også den, der bærer det, i at tale. Seletøjet går både over, langs og bag om hovedet og nakken. Det dækker ligeledes ansigtet foran, hvor læderremmene des … læs mere her

Er ZADO Læder Hovedseletøj med Gag - Sort på lager?

Annonce
Køb ZADO Læder Hovedseletøj med Gag - Sort

Beskrivelse

  • Navn: ZADO Læder Hovedseletøj med Gag – Sort
  • Pris: kr. 549.00
  • Vare ID: 13225
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
ZADO Læder Hovedseletøj med Gag - Sort

ZADO Læder Hovedseletøj med Gag – Sort fra Zado

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Norden. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er produkterne fra Zado og folk er rigtig glade for denne ZADO Læder Hovedseletøj med Gag – Sort. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

ZADO Læder Hovedseletøj med Gag – Sort – det lille krydderi

ZADO Læder Hovedseletøj med Gag – Sort fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Fetish,Blindfolds – Masker & Gags,Gags,Zado,NORTIE Lingerie. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres ZADO Læder Hovedseletøj med Gag – Sort ved den velkendte shop Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, som jo fx kan være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

ZADO Læder Hovedseletøj med Gag – Sort – køb diskret online

Køber du produkter i forskellige webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste ZADO Læder Hovedseletøj med Gag – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “ZADO Læder Hovedseletøj med Gag”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *