Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Pleasure Stroker Onaniprodukt

kr. 159,00

Pleasure Stroker er et lækkert onani produkt til mænd, der holdes i hånden og bevæges som ved et normalt håndjob. Pleasure Stroker er lavet i et blød real feel materiale, der smyger sig om dig og pirrer dig med sin indvendige struktur. Du kan selv bestemm … læs mere her

Er Pleasure Stroker Onaniprodukt - Nude på lager?

Annonce
Køb Pleasure Stroker Onaniprodukt - Nude

Beskrivelse

  • Navn: Pleasure Stroker Onaniprodukt – Nude
  • Pris: kr. 159.00
  • Vare ID: 13822
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Pleasure Stroker Onaniprodukt - Nude

Pleasure Stroker Onaniprodukt – Nude fra Loving Joy

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Norden. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan du roligt gå efter sagerne fra Loving Joy og et godt bud derfra er Pleasure Stroker Onaniprodukt – Nude. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Pleasure Stroker Onaniprodukt – Nude – det lille krydderi

Pleasure Stroker Onaniprodukt – Nude er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den populære kategori Mænd,Onaniprodukter,Onani Handjobs,Pocket Pussy & Realistiske Vaginaer,Loving Joy,NORTIE Lingerie. Du får oven i købet hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Pleasure Stroker Onaniprodukt – Nude ved den velkendte shop Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Pleasure Stroker Onaniprodukt – Nude – køb diskret online

Husk at når du køber varer i webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste Pleasure Stroker Onaniprodukt – Nude på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Pleasure Stroker Onaniprodukt”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *