Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

TENGA Air-Tech Regular Onaniprodukt

Varenummer (SKU): 14583 Kategorier: , , , , ,

kr. 199,00

TENGA Air-Tech Regular er en videreudviking af den originale Deep Throat Cup fra TENGA, der er kåret til det bedste sexlegetøj til mænd. Air-Tech Regular giver en virkelig blød og realistisk følelse, når du fører den ned over din penis og bevæger den som … læs mere her

Er TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator - White på lager?

Annonce
Køb TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator - White

Beskrivelse

  • Navn: TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator – White
  • Pris: kr. 199.00
  • Vare ID: 14583
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator - White

TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator – White fra TENGA

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Europa. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan man finde mange gode sager fra TENGA og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator – White. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dine varer leveres i en neutral indpakning, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator – White – det lille krydderi

TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator – White er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores varekategori TENGA,Mænd,Onaniprodukter,Onani Handjobs,NORTIE Lingerie,3 for 498 kr.. Der følger også hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator – White hos den populære shop Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator – White – køb diskret online

Købes der ind i en webshop, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste TENGA Air-Tech Regular Cup Masturbator – White på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “TENGA Air-Tech Regular Onaniprodukt”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *