Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

CB-3000 Pink Kyskhedsbælte (7,6 cm)

Varenummer (SKU): 14618 Kategorier: , , , ,

kr. 1.095,00

CB-3000 Rød Kyskhedsbælte er et ideelt til dig, som tænder på dominans og som ønsker et sexlegetøj af høj kvalitet. Kyskhedsbæltet er en rød udgave af den populære, originale CB-3000, som også fås her i shoppen. Kyskhedsbæltet er produceret i hård plast, … læs mere her

Er CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) - Pink på lager?

Annonce
Køb CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) - Pink

Beskrivelse

  • Navn: CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) – Pink
  • Pris: kr. 1095.00
  • Vare ID: 14618
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) - Pink

CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) – Pink fra CB-X

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Danmark. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra CB-X som for eksempel denne CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) – Pink. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) – Pink – det lille krydderi

CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) – Pink er en af mange varer her på shoppen og findes i den godt sælgende kategori Fetish,Kyskheds Sexlegetøj,Kyskhedsbælter,CB-X,Penisbure. Der følger også hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Langt de fleste i Norden køber deres CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) – Pink i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være dette produkt. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) – Pink – køb diskret online

Når webshops leverer dine produkter, giver de dig lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste CB-3000 Rød Kyskhedsbælte (7,6 cm) – Pink på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “CB-3000 Pink Kyskhedsbælte (7,6 cm)”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *