Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte

kr. 1.016,00

Mystim Pubic Enemy No. 2 er det idéelle kyskhedsbælte til dig, der gerne vil kombinere dominanslege med elektro sex. Pubic Enemy No. 2 er udstyret med en dilator, der giver dig endnu mere stimulation. De strømledende overflader kan styres med forskellige … læs mere her

Er Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte - Clear på lager?

Annonce
Køb Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte - Clear

Beskrivelse

  • Navn: Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Clear
  • Pris: kr. 1016.00
  • Vare ID: 14893
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte - Clear

Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Clear fra Mystim

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Danmark. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Mystim som for eksempel denne Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Clear. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Clear – det lille krydderi

Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Clear fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Fetish,Kyskheds Sexlegetøj,Kyskhedsbælter,Mystim,Penisbure,Tilbud til Mænd,Fetish Tilbud,Tilbud. Du får også hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Clear fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være denne vare. Køber du varer online er priserne mere attraktive end i butikkerne- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Clear – køb diskret online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *