Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

American Bombshell B-7 Tango 17 cm

kr. 255,00

Doc Johnson American Bombshell B-7 Tango er en stor og fyldig plug, der både kan bruges vaginalt og analt. Dens runde top gør den behagelig at indføre. Den er lavet i et fast, men fleksibelt PVC materiale, og den vil bare føles ekstra lækker, hvis du brug … læs mere her

Er American Bombshell B-7 Tango 17 cm - Grey på lager?

Annonce
Køb American Bombshell B-7 Tango 17 cm - Grey

Beskrivelse

  • Navn: American Bombshell B-7 Tango 17 cm – Grey
  • Pris: kr. 255.00
  • Vare ID: 14920
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
American Bombshell B-7 Tango 17 cm - Grey

American Bombshell B-7 Tango 17 cm – Grey fra Doc Johnson

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Norden. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, kan du roligt gå efter sagerne fra Doc Johnson og den mest populære vare er nok denne American Bombshell B-7 Tango 17 cm – Grey. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

American Bombshell B-7 Tango 17 cm – Grey – det lille krydderi

American Bombshell B-7 Tango 17 cm – Grey findes stadig i Top-10 eller tæt på i varegruppen Fetish,Fetish Sexlegetøj,Anal Sexlegetøj,Doc Johnson,American Bombshell,NORTIE Lingerie,Tilbud til Kvinder,Tilbud til Mænd,Fetish Tilbud,Tilbud. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres American Bombshell B-7 Tango 17 cm – Grey ved den velkendte shop Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være dette produkt. Når der handles i webshop sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

American Bombshell B-7 Tango 17 cm – Grey – køb diskret online

Når du svinger kortet i de danske webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste American Bombshell B-7 Tango 17 cm – Grey på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “American Bombshell B-7 Tango 17 cm”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *