Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Kama Sutra Spillekort

kr. 69,00

Uanset om du vil spille strippoker med kæresten eller overraske dine venner, når I spiller blackjack, så er Kama Sutra spillekortene et hit. Hvert enkelt kort har et billede af en kama sutra position, så du får masser af inspiration til timevis af fræk l … læs mere her

Er Kama Sutra Spillekort - Mixed colours på lager?

Annonce
Køb Kama Sutra Spillekort - Mixed colours

Beskrivelse

  • Navn: Kama Sutra Spillekort – Mixed colours
  • Pris: kr. 69.00
  • Vare ID: 15291
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Kama Sutra Spillekort - Mixed colours

Kama Sutra Spillekort – Mixed colours fra Kama Sutra

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Europa. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket Kama Sutra og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Kama Sutra Spillekort – Mixed colours. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Kama Sutra Spillekort – Mixed colours – det lille krydderi

Kama Sutra Spillekort – Mixed colours fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Par,Par Sexlegetøj,Forspil,Sjov & Spil,Fetish,Kama Sutra,Spil,NORTIE Lingerie,Favoritter. Der kommer hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Kama Sutra Spillekort – Mixed colours fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, deriblandt også det produkt på denne side. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kama Sutra Spillekort – Mixed colours – køb diskret online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Kama Sutra Spillekort – Mixed colours på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Kama Sutra Spillekort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *