Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug-Purple

kr. 1.295,00

Drømmer du om at lade din partner overtage kontrollen over din anale nydelse? Novice Butt Pluggen er den perfekte begynderplug, og med den medfølgende fjernbetjening bestemmer I selv, hvem som har magten. Brug den solo eller overlad fjernbetjeningen til d … læs mere her

Er B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug - Purple på lager?

Annonce
Køb B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug - Purple

Beskrivelse

  • Navn: B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug – Purple
  • Pris: kr. 1295.00
  • Vare ID: 16660
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug - Purple

B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug – Purple fra b-Vibe

Rigtig mange par – og også singler, bruger sexlegetøj som en del af deres seksualitet i Norden. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan man finde mange gode sager fra b-Vibe der har et godt ry for deres kvalitet og bl.a. leverer denne B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug – Purple. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug – Purple – det lille krydderi

B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug – Purple er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i varegruppen Kvinder,Anal Sexlegetøj,Mænd,Par,Par Sexlegetøj,Anal Vibrator,B-Vibe,Anal Plug til Kvinder,Butt Plug,Fjernbetjent Sexlegetøj,Trådløst Sexlegetøj,Anal Plug,NORTIE Lingerie,Favoritter. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug – Purple hos den populære shop Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug – Purple – køb diskret online

Husk at når du køber varer i webshops, får du nogle bedre betingelser, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug – Purple på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “B-Vibe Novice Fjernbetjent Butt Plug-Purple”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *