Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 5 cm

kr. 329,00

Ønsker du at glæde din partner med endnu mere længde og fylde? Perfect 2 Extension sleevet fra Fantasy X-tensions forlænger din penis med 5,1 cm og giver 33% mere at fylde ud med. Sættes nemt på din erigerede penis, mens den fleksible ball strap holder sl … læs mere her

Er Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm - Nude på lager?

Annonce
Køb Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm - Nude

Beskrivelse

  • Navn: Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm – Nude
  • Pris: kr. 329.00
  • Vare ID: 16500
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm - Nude

Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm – Nude fra Fantasy X-tensions

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Europa. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Fantasy X-tensions og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm – Nude. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm – Nude – det lille krydderi

Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm – Nude kan på grund af dens store popularitet nu findes i vores varekategori Mænd,Penis Sleeves,Par,Par Sexlegetøj,Fantasy X-tensions,Mixed,NORTIE Lingerie,Favoritter. Du får også hele hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm – Nude hos den populære shop Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Hos webshoppens store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm – Nude – køb diskret online

Handler du varer i en dansk webbutik, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En anden ting du også slipper for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 19,5 cm – Nude på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Fantasy X-tensions Perfect 2 Extension med Ballstrap 5 cm”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *