Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

kr. 299,00

Drømmer du om at eksperimentere med nye former for nydelse og få et endnu bedre sexliv, er Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt perfekt til dig. Det består af tre butt plugs i forskellige størrelser, så du gradvist kan vænne dig til en fyldigere stimulation. … læs mere her

Er Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt - Clear på lager?

Annonce
Køb Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt - Clear

Beskrivelse

  • Navn: Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt – Clear
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 18400
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt - Clear

Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt – Clear fra Sinful

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Norden. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, får du rigtig meget for pengene fra mærket Sinful der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt – Clear. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dine varer leveres i en neutral indpakning, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt – Clear – det lille krydderi

Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt – Clear er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Kvinder,Anal Sexlegetøj,Anal Plug til Kvinder,Mænd,Anal Øvede,Butt Plug,Anal Plug,Til Øvede,Fetish,Fetish Sexlegetøj,Glas Buttplug,Anal Begynder til Kvinder,Anal Begynder til Mænd,Til Begyndere,Sinful,NORTIE Lingerie,Sinful Glas,Sinful til Mænd,Sinful Ana. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt – Clear ved den velkendte shop Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt – Clear – køb diskret online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt – Clear på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *