Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til mænd-45

kr. 931,00

Få den ultimative restriktionsoplevelse med kyskhedsbæltet Birdlocked Pico til mænd. Dette kyskhedsbælte i den velkendte, høje Birdlocked kvalitet, er nemt at påføre, hvorefter det forhindrer erektion. Lufthuller samt særlig anatomisk triangulær ring give … læs mere her

Er Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd - Clear - M på lager?

Annonce
Køb Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd - Clear - M

Beskrivelse

  • Navn: Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd – Clear – M
  • Pris: kr. 931.00
  • Vare ID: 15846
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd - Clear - M

Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd – Clear – M fra Birdlocked

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Europa. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Birdlocked som for eksempel denne Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd – Clear – M. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne kommer pakket neutralt ind, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd – Clear – M – det lille krydderi

Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd – Clear – M ligger på hylden i det store sortiment der er i vores gruppe af varer Fetish,Kyskhedsbælter,Kyskheds Sexlegetøj,Birdlocked,Penisbure,NORTIE Lingerie,Tilbud til Mænd,Fetish Tilbud,Tilbud. Der følger også hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd – Clear – M hos den populære shop Sinful.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være det produkt på denne side. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd – Clear – M – køb diskret online

Hvis du shopper online, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til Mænd – Clear – M på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Birdlocked Pico Kyskhedsbælte med Pigge til mænd-45”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *