Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm-Mocha

kr. 1.295,00

Vil du gerne tilfredsstille din partner med en erektion, der ligner en rigtig penis på en prik, men som bare er (meget) større, så er Vixen Creations Colossus et must-have. Penis sleevet fra det kendte mærke Vixen er fremstillet af silikone af den højeste … læs mere her

Er Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm - Brown på lager?

Annonce
Køb Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm - Brown

Beskrivelse

  • Navn: Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm – Brown
  • Pris: kr. 1295.00
  • Vare ID: 15558
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm - Brown

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm – Brown fra Vixen Creations

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Danmark. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan man finde mange gode sager fra Vixen Creations og et af de helt populære produkter er denne Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm – Brown. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm – Brown – det lille krydderi

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm – Brown ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den eftertragtede varegruppe Mænd,Penis Sleeves,Par,Par Sexlegetøj,Fetish,Fetish Sexlegetøj,Cock & Ball Sexlegetøj,Vixen Creations,NORTIE Lingerie,Favoritter. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm – Brown hos onlineshoppen Sinful.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også denne vare. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm – Brown – køb diskret online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm – Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm-Mocha”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *