Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring

kr. 79,00

Drømmer du om en hårdere og længerevarende erektion, er Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring et must-have. Den strammer om penis og lukker effektivt for blodgennemstrømningen, så du synes fyldigere. Silikone penisringen føles blød mod huden og strammer … læs mere her

Er Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring - Sort på lager?

Annonce
Køb Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring – Sort
  • Pris: kr. 79.00
  • Vare ID: 20007
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring - Sort

Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring – Sort fra Sinful

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Danmark. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, er der er et brand, som altid leverer, nemlig Sinful og den mest populære vare er nok denne Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring – Sort. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne kommer pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring – Sort – det lille krydderi

Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring – Sort kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori Mænd,Penisringe,Fleksible Penisringe,Begynder Penisring,Fetish,Fetish Sexlegetøj,Cock & Ball Sexlegetøj,Smerte & Sanseleg,Sinful,Priser fra 29 kr,NORTIE Lingerie,Sinful til Mænd,Tilbud til ham,3 for 198 kr.. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring – Sort hos onlineshoppen Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også det produkt på denne side. Når du handler online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring – Sort – køb diskret online

Køber du varer online, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *