Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue

kr. 329,00

Nu kan I få fræk fælles nydelse med denne lækre og yderst potente dobbelt dildo Ultra Dongs fra You2Toys. Udlev jeres vildeste fantasier og nyd godt af at den ekstra fleksible dildo kan imødekomme selv de mest avancerede stillinger, som du og din partner … læs mere her

Er You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm - Blue på lager?

Annonce
Køb You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm - Blue

(45 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue
  • Pris: kr. 329.00
  • Vare ID: 17828
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm - Blue

You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue fra You2Toys

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Danmark. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er produkterne fra You2Toys og folk er rigtig glade for denne You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue – det lille krydderi

You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores varekategori Kvinder,Dildoer,Blød Dildo,Dobbelt Dildo,Stor Dildo,Farvede Dildoer,Par,Par Sexlegetøj,XL Dildoer,You2Toys,Sort Dildo,Rød Dildo,Blå Dildo,Dobbelt Strap-on,NORTIE Lingerie,Favoritter. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue ved den velkendte shop Sinful.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue – køb diskret online

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

45 reviews for You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm - Blue

    Vær den første til at anmelde “You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm – Blue”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *