Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Sølv

kr. 219,00

Tag din leg med penisringe til det næste erotiske niveau med denne Rimba metal penisring tube med testikelring. Ringene sikrer et stramt greb om din penis og testikler og kommer i tre forskellige størrelser, for at pynte din stenhårde pleaser til fetishbe … læs mere her

Er Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring - Silver på lager?

Annonce
Køb Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring - Silver

(7 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Silver
  • Pris: kr. 219.00
  • Vare ID: 26327
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring - Silver

Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Silver fra Rimba

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i vores breddegarder. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der mange gode bud fra Rimba og folk er rigtig glade for denne Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Silver. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dine varer leveres i en neutral indpakning, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Silver – det lille krydderi

Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Silver ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i vores varekategori Rimba,Mænd,Penisringe,Fetish,Fetish Sexlegetøj,Cock & Ball Sexlegetøj,Smerte & Sanseleg,NORTIE Lingerie,3 for 498 kr.. Du får også hele hele 365 dages returret med når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Silver ved den velkendte shop Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Silver – køb diskret online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Silver på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

7 reviews for Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring - Sølv

    Vær den første til at anmelde “Rimba Metal Penisring Tube med Testikelring – Sølv”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *