Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Sort

kr. 59,00

Leder du efter et frækt, sort kondom? Så kommer EXS Black Latex Kondomer 12 stk dig til undsætning. Kondomet fra EXS er lavet af kvalitets latex uden lugt og har silikone glidecreme for ekstra lang og lækker glideevne. Den sorte farve gør hele oplevelse … læs mere her

Er EXS Black Latex Kondomer 12 stk - Black på lager?

Annonce
Køb EXS Black Latex Kondomer 12 stk - Black

(66 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Black
  • Pris: kr. 59.00
  • Vare ID: 22443
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
EXS Black Latex Kondomer 12 stk - Black

EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Black fra EXS

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Europa. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er det godt bud varer fra EXS og et godt bud derfra er EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Black. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Black – det lille krydderi

EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Black fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Kondomer,Almindelige Kondomer,Store Kondomer,Tynde Kondomer,Bedre Sex,Par Tilbehør,Kondomer til par,EXS,Mænd,NORTIE Lingerie,Tilbud til Mænd,Tilbud. Der følger også hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Black hos den populære shop Sinful.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, og der er det oplagte valg dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Black – køb diskret online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

66 reviews for EXS Black Latex Kondomer 12 stk - Sort

    Vær den første til at anmelde “EXS Black Latex Kondomer 12 stk – Sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *