Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

NEK Gennemsigtige Boxershorts – Sort – L

kr. 280,00

Giv din pakke den helt rigtige indpakning med NEK Gennemsigtige Boxershorts. På forsiden er der frækt kig ind til dint udstyr, som dog dækkes af det kinky wetlook materiale. Et mønster af striber sørger for ekstra blikfang. Din bagdel indrammes af samme … læs mere her

Er NEK Gennemsigtige Boxershorts - Black - L på lager?

Annonce
Køb NEK Gennemsigtige Boxershorts - Black - L

(87 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: NEK Gennemsigtige Boxershorts – Black – L
  • Pris: kr. 280.00
  • Vare ID: 22173
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
NEK Gennemsigtige Boxershorts - Black - L

NEK Gennemsigtige Boxershorts – Black – L fra NEK

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Europa. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der er et brand, som altid leverer, nemlig NEK og den mest populære vare er nok denne NEK Gennemsigtige Boxershorts – Black – L. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

NEK Gennemsigtige Boxershorts – Black – L – det lille krydderi

NEK Gennemsigtige Boxershorts – Black – L er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i vores varekategori Fetish,Fetish Tøj,Undertøj & Lingeri,Gummi Outfits,Til Mænd,NEK,Boxer Shorts,NORTIE Lingerie,Tilbud til Mænd,Fetish Tilbud,Tilbud. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber NEK Gennemsigtige Boxershorts – Black – L hos onlineshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være produktet er på siden. Køber du varer online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

NEK Gennemsigtige Boxershorts – Black – L – køb diskret online

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Mange leder efter den billigste NEK Gennemsigtige Boxershorts – Black – L på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

87 reviews for NEK Gennemsigtige Boxershorts - Sort - L

    Vær den første til at anmelde “NEK Gennemsigtige Boxershorts – Sort – L”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *