Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Chrystalino Superior Glas Dildo – Blå

kr. 299,00

Er du på jagt efter en smuk dildo, der både kan bruges til vaginal og anal leg, er Chrystalino Superior Glas Dildo lige noget for dig. De to forskellige ender giver dig mulighed for selv at vælge, hvor fyldig en stimulation du ønsker. De fungerer desuden … læs mere her

Er Chrystalino Superior Glas Dildo - Blue på lager?

Annonce
Køb Chrystalino Superior Glas Dildo - Blue

(20 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Chrystalino Superior Glas Dildo – Blue
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 22608
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Chrystalino Superior Glas Dildo - Blue

Chrystalino Superior Glas Dildo – Blue fra Chrystalino

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Norden. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der ikke får dig til at føle dig utryg eller andet ubehageligt. Det skal jo helst være rart. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Chrystalino og et af de helt populære produkter er denne Chrystalino Superior Glas Dildo – Blue. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Chrystalino Superior Glas Dildo – Blue – det lille krydderi

Chrystalino Superior Glas Dildo – Blue er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den populære kategori Chrystalino,Kvinder,Dildoer,Glas Dildo,G-punkts Dildo,Farvede Dildoer,Prostata Sexlegetøj,Blå Dildo,Prostata dildo,NORTIE Lingerie,Favoritter. Du får også hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Chrystalino Superior Glas Dildo – Blue hos den populære shop Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også denne vare. Når der handles i webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Chrystalino Superior Glas Dildo – Blue – køb diskret online

Køber du produkter i forskellige webshops, er du stillet lidt bedre, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Chrystalino Superior Glas Dildo – Blue på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

20 reviews for Chrystalino Superior Glas Dildo - Blå

    Vær den første til at anmelde “Chrystalino Superior Glas Dildo – Blå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *