Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort

kr. 1.395,00

Er du til gadgets og eksplosiv orgasmer? Så er Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator et must-have. Den håndholdte og lydsvage masturbator har hele 9 bullet vibratorer, der pirrer dig i forskellige mønstre og hastigheder for en ekstrem intens sti … læs mere her

Er Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator - Sort på lager?

Annonce
Køb Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator - Sort

(49 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort
  • Pris: kr. 1395.00
  • Vare ID: 20987
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator - Sort

Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort fra Kiiroo

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Norden. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er det godt bud varer fra Kiiroo der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort – det lille krydderi

Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort er en af mange varer her på shoppen og findes i den godt sælgende kategori Mænd,Onaniprodukter,Blowjob Simulatorer,Penis Vibrator,Virtual Reality,Kiiroo,NORTIE Lingerie. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort i den kendte webshop Sinful.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort – køb diskret online

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

49 reviews for Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator - Sort

    Vær den første til at anmelde “Kiiroo Titan Interaktiv Vibrerende Masturbator – Sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *