Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Durex RealFeel Latexfri Kondomer 6 stk – Klar

kr. 129,00

Få den ultimative følelse af frihed og maximal sikkerhed med Durex RealFeel kondomerne RealFeel fra Durex er kvalitets kondomer i et særligt latexfrit materiale, som giver ekstra elasticitet for uhindret bevægelsesfrihed og øger fornemmelsen af hud-mod-hu … læs mere her

Er Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk - Klar på lager?

Annonce
Køb Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk - Klar

(64 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk – Klar
  • Pris: kr. 129.00
  • Vare ID: 20576
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk - Klar

Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk – Klar fra Durex

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Europa. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der er et brand, som altid leverer, nemlig Durex der gennem lang tid har produceret kvalitetsprodukter som denne Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk – Klar. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk – Klar – det lille krydderi

Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk – Klar kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores varekategori Mænd,Kondomer,Latexfri Kondomer,Specielle Kondomer,Store Kondomer,Tynde Kondomer,Bedre Sex,Par Tilbehør,Kondomer til par,Durex. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk – Klar online hos webshoppen Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være dette produkt. Når du handler online kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk – Klar – køb diskret online

Når du handler online, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste Durex RealFeel Latexfri Kondomer 8 stk – Klar på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

64 reviews for Durex RealFeel Latexfri Kondomer 6 stk - Klar

    Vær den første til at anmelde “Durex RealFeel Latexfri Kondomer 6 stk – Klar”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *