Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar

kr. 129,00

Er du på jagt efter kondomer med ekstra stimulering? Med Desirex gel giver Intense kondomerne fra Durex endnu stærkere og mere intense orgasmer. Her i praktisk 8-pakke. Gelen er særligt udviklet til at give øget ophidselse og nydelse ved skiftevis varmend … læs mere her

Er Durex Intense Kondomer 8 stk - Klar på lager?

Annonce
Køb Durex Intense Kondomer 8 stk - Klar

(58 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar
  • Pris: kr. 129.00
  • Vare ID: 20575
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Durex Intense Kondomer 8 stk - Klar

Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar fra Durex

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i vores breddegarder. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Durex der har et godt ry for deres kvalitet og bl.a. leverer denne Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar – det lille krydderi

Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i kategorien Kondomer,Kondomer med Smag,Specielle Kondomer,Store Kondomer,Tynde Kondomer,Bedre Sex,Par Tilbehør,Kondomer til par,Durex,Mænd,NORTIE Lingerie. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar ved den velkendte shop Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også det produkt på denne side. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar – køb diskret online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

58 reviews for Durex Intense Kondomer 8 stk - Klar

    Vær den første til at anmelde “Durex Intense Kondomer 8 stk – Klar”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *