Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Sort – L/XL

kr. 280,00

Vil du gerne undertrykke og ydmyge din partner, samtidig med at du nyder synet af ham/hende i et frækt læder halsbånd, så er dette halsbånd fra ZADO et must-have. Det ser ekstremt kinky ud. Sæt en snor eller kæde gennem D-ringen, og lad din dominant få to … læs mere her

Er Zado Læder Halsbånd med D-Ring - Black - L/XL på lager?

Annonce
Køb Zado Læder Halsbånd med D-Ring - Black - L/XL

(94 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Black – L/XL
  • Pris: kr. 280.00
  • Vare ID: 15487
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Zado Læder Halsbånd med D-Ring - Black - L/XL

Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Black – L/XL fra Zado

I løbet af de sidste år er forbruget af sexelegetøj steget markant i Norden. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, får du rigtig meget for pengene fra mærket Zado og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Black – L/XL. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, dine varer leveres i en neutral indpakning, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Black – L/XL – det lille krydderi

Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Black – L/XL er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores varekategori Fetish,Bondage & Bindeting,Halsbånd,Zado,NORTIE Lingerie,Tilbehør,How to Build a Sex Room,Tilbud til Kvinder,Tilbud til Mænd,Fetish Tilbud,Tilbud. Du får oven i købet hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Black – L/XL fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Black – L/XL – køb diskret online

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Black – L/XL på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

94 reviews for Zado Læder Halsbånd med D-Ring - Sort - L/XL

    Vær den første til at anmelde “Zado Læder Halsbånd med D-Ring – Sort – L/XL”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *