Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Kiotos Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – 8 mm

kr. 249,00

Dette er en penis plug til at sætte ned i urinrøret. Øverst har den en ring, som er beregnet til at sidde omkring penisglans eller penishoved. Det specielle ved denne plug er, at der er hul i den. Dette betyder, at alle væsker kan passere, imens du har de … læs mere her

Er Penis Plug i Stål med Hul - Sølv - S på lager?

Annonce
Køb Penis Plug i Stål med Hul - Sølv - S

(5 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – S
  • Pris: kr. 249.00
  • Vare ID: 13099
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Penis Plug i Stål med Hul - Sølv - S

Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – S fra Kiotos

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Europa. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan du roligt gå efter sagerne fra Kiotos og et af de helt populære produkter er denne Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – S. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og du undgår dermed nogle potentielle pinlige situationer.

Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – S – det lille krydderi

Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – S er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores varekategori Fetish,Fetish Sexlegetøj,Dilatorer & Sounds,Smerte & Sanseleg,Kiotos,Elektrosex & Klinik,Cock & Ball Sexlegetøj,Penis Plugs,NORTIE Lingerie. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – S hos onlineshoppen Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – S – køb diskret online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – S på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

5 reviews for Kiotos Penis Plug i Stål med Hul - Sølv - 8 mm

    Vær den første til at anmelde “Kiotos Penis Plug i Stål med Hul – Sølv – 8 mm”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *