Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Signature Cocks Doc Johnson Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude

kr. 649,00

Der er ikke noget lille ved det, som punkrock-pornostjernen Small Hands bærer rundt på. Med denne stønfremkaldende replika af hans punk penis får du 23 cm lækker pleaser. Doc Johnson har støbt denne dildo efter den ægte vare helt ned til de tydelige detal … læs mere her

Er Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm - Nude på lager?

Annonce
Køb Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm - Nude

(100 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude
  • Pris: kr. 649.00
  • Vare ID: 23839
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm - Nude

Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude fra Doc Johnson

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Norden. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kan du roligt gå efter sagerne fra Doc Johnson som for eksempel denne Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dine varer leveres i en neutral indpakning, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude – det lille krydderi

Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den populære kategori Kvinder,Dildoer,Blød Dildo,Realistisk Dildo,Stor Dildo,Strap-on Dildo,Sugekop Dildo,Strap On,Harness Dildoer,Doc Johnson,Signature Cocks,NORTIE Lingerie,Vibrerende Strap-on,Favoritter. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude ved den velkendte shop Sinful.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg denne vare. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude – køb diskret online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når produkterne er købt online, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og det gør en prissammenligning let, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Når du handler online er du også fri for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Doc Johnson Signature Cocks Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

100 reviews for Signature Cocks Doc Johnson Small Hands Dildo 23,5 cm - Nude

    Vær den første til at anmelde “Signature Cocks Doc Johnson Small Hands Dildo 23,5 cm – Nude”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *