Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Rosa

kr. 280,00

Placer den ovale Slay Tickle Me vibrator på dit klitorisområde og lad den lille tunge kærtegne klitoris, imens munden stimulerer rundt om den. Tilføj en vandbaseret glidecreme og leg dig igennem de 10 vibrationsindstillinger med korte klik på en enkelt kn … læs mere her

Er CalExotics Slay Tickle Me Vibrator - Pink på lager?

Annonce
Køb CalExotics Slay Tickle Me Vibrator - Pink

(52 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Pink
  • Pris: kr. 280.00
  • Vare ID: 23777
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
CalExotics Slay Tickle Me Vibrator - Pink

CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Pink fra CalExotics

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Europa. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, får du rigtig meget for pengene fra mærket CalExotics som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Pink. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dine varer leveres i en neutral indpakning, og postbudet kan ikke se, hvad der er i pakken.

CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Pink – det lille krydderi

CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Pink er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Kvinder,Vibratorer,Klitoris Vibrator,Mini Vibrator,Genopladelig Vibrator,Vandtæt Vibrator,Cal Exotics,Farverige Vibratorer,Pink Vibrator,NORTIE Lingerie,Favoritter,Tilbud til Kvinder,Tilbud. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Pink fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være dette produkt. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Pink – køb diskret online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Pink på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

52 reviews for CalExotics Slay Tickle Me Vibrator - Rosa

    Vær den første til at anmelde “CalExotics Slay Tickle Me Vibrator – Rosa”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *