Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv

kr. 299,00

Med Spiked Double Finger Pinwheel fra amerikanske Master Series kan du forvandle dine fingre til et sanseligt instrument som kan både pirre og afstraffe. Denne unikke version af et Wartenberg Wheel sættes på din finger som en ring, hvorefter du ruller de … læs mere her

Er Master Series Spiked Double Finger Pinwheel - Sølv på lager?

Annonce
Køb Master Series Spiked Double Finger Pinwheel - Sølv

(101 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 18318
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Master Series Spiked Double Finger Pinwheel - Sølv

Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv fra Master Series

Sexlegetøj bruges efter hånden af størstedelen af alle i Norden. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kan man finde mange gode sager fra Master Series og et af de helt populære produkter er denne Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv. Man skal ikke være bange for at købe sexlegetøj online, varerne kommer pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv – det lille krydderi

Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv er en af mange varer her på shoppen og findes i den eftertragtede varegruppe Fetish,Smerte & Sanseleg,Master Series,Elektrosex & Klinik,NORTIE Lingerie,Tilbehør. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv i den kendte webshop Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være produktet er på siden. Køber du varer online sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv – køb diskret online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

101 reviews for Master Series Spiked Double Finger Pinwheel - Sølv

    Vær den første til at anmelde “Master Series Spiked Double Finger Pinwheel – Sølv”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *