Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Vixen Creations Holster Penis Sleeve 15 cm-Caramel

kr. 1.186,00

Hvis det skal være realistisk og ekstra potent, så skal det være Vixen Creations Holster. Det yderst naturtro penis sleeve fra det kendte mærke Vixen øger størrelsen på din penis markant, til stor glæde for begge parter. Holster penis sleeve er nemt at an … læs mere her

Er Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm - Light Brown på lager?

Annonce
Køb Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm - Light Brown

Beskrivelse

  • Navn: Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm – Light Brown
  • Pris: kr. 1186.00
  • Vare ID: 20919
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm - Light Brown

Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm – Light Brown fra Vixen Creations

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, får du rigtig meget for pengene fra mærket Vixen Creations der har et godt ry for deres kvalitet og bl.a. leverer denne Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm – Light Brown. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne kommer pakket neutralt ind, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm – Light Brown – det lille krydderi

Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm – Light Brown kan på grund af dens store popularitet nu findes i den altid eftertragtede varekategori Mænd,Penis Sleeves,Par,Par Sexlegetøj,Fetish,Vixen Creations,Cock & Ball Sexlegetøj,Fetish Sexlegetøj,NORTIE Lingerie,Favoritter,Tilbud til Mænd,Tilbud til Par,Fetish Tilbud,Tilbud. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm – Light Brown ved den velkendte shop Sinful.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm – Light Brown – køb diskret online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Mange leder efter den billigste Vixen Creations Holster Penis Sleeve 20 cm – Light Brown på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Vixen Creations Holster Penis Sleeve 15 cm-Caramel”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *