Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Tenga Egg Brush Masturbator – Hvid

Varenummer (SKU): 26017 Kategorier: , , , , ,

kr. 69,00

TENGA Egg er en masturbator, der er klar til at tage din nydelse til nye højder. Brush masturbatoren har en stimulerende indre struktur, der vil feje benene væk under dig. Åben ægget og tilføj den medfølgende glidecreme til den bløde åbning for en glat, u … læs mere her

Er TENGA Egg Brush - Hvid på lager?

Annonce
Køb TENGA Egg Brush - Hvid

(43 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: TENGA Egg Brush – Hvid
  • Pris: kr. 69.00
  • Vare ID: 26017
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
TENGA Egg Brush - Hvid

TENGA Egg Brush – Hvid fra TENGA

Mange bruger sexlegetøj til at give krydderi til sexlivet, det gælder også folk i Europa. Ofte vil folk gerne prøve grænser af i sikre rammer, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra TENGA og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne TENGA Egg Brush – Hvid. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

TENGA Egg Brush – Hvid – det lille krydderi

TENGA Egg Brush – Hvid er efter stor efterspørgsel tilføjet i den eftertragtede varegruppe Mænd,Onaniprodukter,Onani Handjobs,TENGA,TENGA Egg,NORTIE Lingerie. Husk du får hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres TENGA Egg Brush – Hvid hos den populære shop Sinful.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være denne vare. Køber du varer online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

TENGA Egg Brush – Hvid – køb diskret online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

Mange leder efter den billigste TENGA Egg Brush – Hvid på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

43 reviews for Tenga Egg Brush Masturbator - Hvid

    Vær den første til at anmelde “Tenga Egg Brush Masturbator – Hvid”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *