Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid

Varenummer (SKU): 25950 Kategorier: , , , ,

kr. 299,00

Hvis Kiiroo Onyx (1, 2 og +) masturbatoren er dit go-to sexlegetøj for et eksplosivt klimaks, er dette 3 pack med erstatningssleeves alt, du behøver for at fortsætte dine sensationelle solo sessioner. De er Kiiroo's standard fit erstatningssleeves, d … læs mere her

Er Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack - Hvid på lager?

Annonce
Køb Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack - Hvid

(62 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid
  • Pris: kr. 299.00
  • Vare ID: 25950
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack - Hvid

Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid fra Kiiroo

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Norden. Når der skal leges med sexlegetøj og eksperimenteres lidt, der er ens soveværelset oplagt som den sikre zone, hvor man har lov til at dumme sig i fred og ro. Der skal nyt legetøj til indimellem, og når det sker, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Kiiroo og et godt bud derfra er Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid – det lille krydderi

Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den godt sælgende kategori Kiiroo,Mænd,Onaniprodukter,Onani Handjobs,NORTIE Lingerie. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid ved den velkendte shop Sinful.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på det produkt på denne side. Når der handles i webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid – køb diskret online

Hvis du shopper online, begunstiges du af bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

62 reviews for Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack - Hvid

    Vær den første til at anmelde “Kiiroo Onyx+ Erstatningssleeve 3 Pack – Hvid”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *