Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blå

kr. 989,00

Giv efter for guddommelig forkælelse med Premium 2 Klitoris Stimulator fra Womanizer. Nå nye erotiske højder takket være Pleasure Air Technology, der tilbyder luksuriøs stimulering, nu med to intensitetsindstillinger mere end dens forgænger. Med 14 intens … læs mere her

Er Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Blue på lager?

Annonce
Køb Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Blue

(26 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blue
  • Pris: kr. 989.00
  • Vare ID: 25528
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Blue

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blue fra Womanizer

Vidste du, at sexlegetøj indgår naturligt i mere end halvdelen af alle parforhold i Danmark. Skal der lidt kolorit på tilværelsen og eksperimenteres, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er der mange, der finder det de leder efter hos Womanizer og den mest populære vare er nok denne Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blue. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blue – det lille krydderi

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blue får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i den altid eftertragtede varekategori Kvinder,Vibratorer,Klitoris Vibrator,Genopladelig Vibrator,Vandtæt Vibrator,Womanizer,Klitoris Stimulator,Lufttryksvibrator,Blå Vibrator,Sort Vibrator,NORTIE Lingerie,Tilbud til hende,Favoritter,How to Build a Sex Room. Du får også hele hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blue hos onlineshoppen Sinful.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også denne vare. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blue – køb diskret online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Mange leder efter den billigste Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blue på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

26 reviews for Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator - Blå

    Vær den første til at anmelde “Womanizer Premium 2 Klitoris Stimulator – Blå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *