Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

kr. 323,00

Du får rigtig meget for pengene med dette ultra kraftfulde vibrator æg fra Bang! Det kan prale af hele 10 bemærkelsesværdigt stærke vibrationsmønstre, silkeblød silikone og en fjernbetjening til pirrende afstandslege. Lad de stærke rumlende fornemmelser g … læs mere her

Er Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg - Purple på lager?

Annonce
Køb Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg - Purple

(40 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg – Purple
  • Pris: kr. 323.00
  • Vare ID: 23561
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg - Purple

Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg – Purple fra Bang!

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er produkterne fra Bang! som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg – Purple. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg – Purple – det lille krydderi

Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg – Purple er efter stor efterspørgsel tilføjet i den eftertragtede varegruppe Kvinder,Vibratorer,Fjernbetjent Vibrator,Vandtæt Vibrator,Vibrator Æg,Par,Par Sexlegetøj,Forspil,Fjernbetjent Sexlegetøj,Trådløst Sexlegetøj,Par Vibrator,Bang!,Mini Vibrator,Farverige Vibratorer,Blå Vibrator,Sort Vibrator,Lilla Vibrator,NORTIE Lingerie,Fa. Der følger også hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg – Purple i den kendte webshop Sinful.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også det produkt på denne side. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg – Purple – køb diskret online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg – Purple på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

40 reviews for Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg - Lilla

    Vær den første til at anmelde “Bang! Ultra Kraftfuldt Vibrator Æg – Lilla”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *