Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Maze by Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Sort

kr. 202,00

Det smukke Tassel Choker halsbånd fra Maze by Bijoux Indiscrets giver dig mulighed for at være elegant og pirrende sensuel på samme tid. Chokeren har et frækt pisk-lignende vedhæng i guldfarvede, solide metalringe, og sender tankerne i retning af Fifty Sh … læs mere her

Er Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd - Black på lager?

Annonce
Køb Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd - Black

(67 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Black
  • Pris: kr. 202.00
  • Vare ID: 16081
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd - Black

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Black fra Maze

Det er ikke kun i storbyerne, at sexlegetøj er blevet meget mere almindeligt i Norden. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, kan du roligt gå efter sagerne fra Maze og et godt bud derfra er Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Black. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, så der er ikke nogen, der vil gætte på, at det er frække sager, der er i din pakke.

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Black – det lille krydderi

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Black fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i varegruppen Par,Par Sexlegetøj,Blid Bondage,Håndjern,Fetish,Bondage & Bindeting,Halsbånd,Maze,NORTIE Lingerie,Favoritter,Tilbud til Par,Fetish Tilbud,Tilbud. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Black online hos webshoppen Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Black – køb diskret online

Hvis du shopper online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Maze by Bijoux Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

67 reviews for Maze by Indiscrets Tassel Choker Halsbånd - Sort

    Vær den første til at anmelde “Maze by Indiscrets Tassel Choker Halsbånd – Sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *