Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Rosa

kr. 139,00

Intet fitnesscenter, intet problem – med Intimina Laselle bækkenbundskugle kan du træne hjemmefra. Denne 38 g bækkenbundskugle er lavet til at træne din bækkenbund, uanset om du vil forbedre din blærekontrol, genvinde kræfter efter fødslen og gynækologisk … læs mere her

Er Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g - Pink på lager?

Annonce
Køb Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g - Pink

(5 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Pink
  • Pris: kr. 139.00
  • Vare ID: 25393
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g - Pink

Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Pink fra Lelo

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i vores breddegarder. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der finder mange trygheden i deres eget soveværelse fantastisk. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er produkterne fra Lelo og et af de helt populære produkter er denne Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Pink. Bekymringer ved at handle denne slags varer online, behøver du ikke have, varerne bliver helt automatisk pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Pink – det lille krydderi

Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Pink ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i den populære kategori Kvinder,Bækkenbundskugler,Bækkenbundskugler Begynder,Intimina,Favoritter. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Pink hos den populære shop Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg denne vare. Køber du varer online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Pink – køb diskret online

Når du svinger kortet i de danske webshops, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Mange leder efter den billigste Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Pink på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

5 reviews for Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g - Rosa

    Vær den første til at anmelde “Intimina Laselle Bækkenbundskugle 38 g – Rosa”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *