Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv

Varenummer (SKU): 24773 Kategorier: , , ,

kr. 69,00

Hvis du ønsker at justere længden på din Jes Extender penis forlænger bare en smule, så er disse stænger på 1,25 cm lige, hvad du har brug for. Du skal bare skrue dem på de originale stænger. Pakken indeholder to forlængere, som kan bruges sammen med alle … læs mere her

Er Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm - Sølv på lager?

Annonce
Køb Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm - Sølv

(100 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv
  • Pris: kr. 69.00
  • Vare ID: 24773
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm - Sølv

Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv fra Jes-Extender

Der er i alle byer folk, der har taget sexlegetøj til sig, og det gælder også her i Danmark. Når man kaster dig ud i legen med sexlegetøj, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, er det godt bud varer fra Jes-Extender og et af de helt populære produkter er denne Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, dine varer leveres i en neutral indpakning, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv – det lille krydderi

Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv er en af de mest populære varer her på shoppen i den eftertragtede varegruppe Mænd,Større Penis,Penis Forlængere,Jes Extender. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv hos den populære shop Sinful.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv – køb diskret online

Du skal have i tankerne, når du handler online, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

100 reviews for Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm - Sølv

    Vær den første til at anmelde “Jes Extender Forlængelses Stænger 1,25 cm – Sølv”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *