Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Oxballs Silikone Stopper Plug C – Rød

kr. 382,00

Hvis du er helt vild med at lege med tunnel plugs og væsker, så har du måske manglet noget, der kan holde alt det flydende kink indenfor – og det er her, Oxballs Silikone Stopper Plug kommer til undsætning. Størrelse C passer til en medium stor plug med e … læs mere her

Er Oxballs Silikone Stopper Plug C - Red på lager?

Annonce
Køb Oxballs Silikone Stopper Plug C - Red

(45 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Oxballs Silikone Stopper Plug C – Red
  • Pris: kr. 382.00
  • Vare ID: 24673
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Oxballs Silikone Stopper Plug C - Red

Oxballs Silikone Stopper Plug C – Red fra Oxballs

Sexlegetøj er af mange brugt til at sætte liv i soveværelserne rundt omkring i Europa. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, kommer der nogle rigtig lækre produkter fra Oxballs og der er mange, der har haft stor fornøjelse af denne Oxballs Silikone Stopper Plug C – Red. Du behøver ikke bekymre dig for at handle sexlegetøj fra webshops, dem der pakker din pakke sørger for at den er neutralt pakket ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Oxballs Silikone Stopper Plug C – Red – det lille krydderi

Oxballs Silikone Stopper Plug C – Red er en af de mest populære varer her på shoppen i vores gruppe af varer Fetish,Fetish Sexlegetøj,Anal Sexlegetøj,Oxballs,Anal Tunnel Plugs,NORTIE Lingerie,Tilbud til Kvinder,Tilbud til Mænd,Fetish Tilbud,Tilbud. Der følger også hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Oxballs Silikone Stopper Plug C – Red fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Oxballs Silikone Stopper Plug C – Red – køb diskret online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Oxballs Silikone Stopper Plug C – Red på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

45 reviews for Oxballs Silikone Stopper Plug C - Rød

    Vær den første til at anmelde “Oxballs Silikone Stopper Plug C – Rød”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *