Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

kr. 769,00

Doxy Don er en yderst kraftfuld vibrator til både ham og hende. Den er lavet af producenten bag Doxy Magic Wand, der kendt for sine meget effektive vibrationer, og det er lige præcis også hvad denne her kan præstere. På grund af sit design og multi funkti … læs mere her

Er Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager - Black på lager?

Annonce
Køb Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager - Black

(78 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

  • Navn: Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager – Black
  • Pris: kr. 769.00
  • Vare ID: 15044
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager - Black

Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager – Black fra Doxy

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Danmark. Der er mange, der gerne vil have lidt mere liv i deres sexliv og, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Uanset hvilket sexlegetøj man vælger, produceres der god kvalitet fra Doxy og mangler du eller I noget der kan give lidt ekstra liv, kan I roligt prøve denne Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager – Black. Der er ingen grund til at være nervøs eller bange for at lave sin køb i shoppen, din pakke bliver selvfølgeligt pakket ind neutralt, så nysgerrige blikke ikke finder ud af, hvad der er i din pakke.

Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager – Black – det lille krydderi

Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager – Black ligger på hylden i det store sortiment der er i den populære kategori Kvinder,Vibratorer,Fjernbetjent Vibrator,G-punkts Vibrator,Magic Wand Vibrator,Genopladelig Vibrator,Massageapparater,Fetish,Fetish Sexlegetøj,Anal Sexlegetøj,Kraftige Vibratorer,Doxy,Klitoris Vibrator,Sort Vibrator,NORTIE Lingerie,Favoritter. Der følger også hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager – Black fra den meget brugte forhandler Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der er det oplagte valg produktet er på siden. Når du handler online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager – Black – køb diskret online

Køber du produkter i forskellige webshops, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager – Black på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

78 reviews for Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager - Sort

    Vær den første til at anmelde “Doxy Don Kraftfuld Vibrerende Massager – Sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *