Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Netkøb bliver fortsat mere populært

Flere e-forhandlere giver nu om stunder diverse leveringstyper. Det mest populære er p.t. at få leveret til et udleveringssted, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså yderst fremkommelig, og oftest tilmed den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du kan omvendt udse dig at bestille pakken til levering hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig almindeligvis en lille smule mindre prisbillig, men endvidere virkelig smertefri. Den mindst kostelige leveringsform vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, men den mulighed betinges af at du befinder dig tæt på netshoppens arbejdslager.

En stor portion e-forretninger yder 1 dags levering på en hel del produkter, men som trods alt er betinget af at ordren aflægges før et fast tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer på posthuset før logistikmedarbejderne har fri.

Nogle online selskaber sikrer gratis levering, men i mange tilfælde kun når man shopper for et præcist beløb. I øvrigt burde du udvælge den prisbilligste leveringsudgave, som gerne – ligegyldigt om du opholder sig ved Aarhus, Smørumnedre eller Fredensborg – vil blive at få dem til at køre varerne til en pakkeshop.

Bestil hjem til dig privat eller ud til dit arbejde

Det er jo efterhånden temmelig hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at søge sig frem til priser i blandt diverse webbutikker og til gengæld har masser af netshops fundet det nødvendigt at formindske salgsværdien på deres produkter – til børn, og endvidere også til kvinder og mænd – voldsomt, og endda nogle gange byde på portofri fragt.

Dog kan det til hver en tid vise sig tiden værd at granske nogle få online firmaer efter udsalg forinden du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at få fat i den mest betalelige pris.

Man må bare være årvågen med, at hvis en butik på nettet markedsfører deres varer for en salgspris som anses for utrolig favorabel, så er det undertiden være en varsel om en bedragerisk online virksomhed. Køb med gængse betalingskort er i hvert fald inkluderet i et regelsæt, hvilket passer på køberen imod svindlende forhandlere på nettet.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, for så vidt du higer efter at dække omkostningerne over flere uger.

Trustpilot leverer altid solide muligheder

Før folk køber i en butik burde man faktisk gennemlæse e-butikkens handelsaftale, det er dog tit en tidskrævende opgave.

Et nemmere alternativ kan være at bemærke hvorvidt e-butikken er e-mærket, fordi det generelt er en angivelse af at online firmaet adlyder de danske retningslinjer, samt at butikken regelmæssigt tilses af fagfolk som kender til retningslinjerne. Desuden får du lejlighed til at få assistance, ifald du møder udfordringer i forbindelse med din ordre.

Udover dette støtter vi at køber er klar over de mest betydningsfulde forhold der har betydning for transaktionen, f.eks. den returpolitik online forhandleren tilsikrer. I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man når som helst gemmer ens købsbekræftelse, således man når som helst vil kunne påvise handlen, uafhængig om du efterspørger produkter til en pige eller dreng.

Antal dages levering er selvfølgelig ret så central

Trustpilot fører til forholdsvis passende genveje til at se nærmere på en stor gruppe andre konsumenters tanker og af den grund er det en hjælp, at du tjekker e-forhandlerens anmeldelser før du lægger din bestilling.

Facebook yder endvidere en række hensigtsmæssige chancer for at få indblik i online webshoppens kundefokus. Derudover er der nogle online butikker som giver folk mulighed for at levere en anmeldelse af deres købsoplevelse, som tilmed bør anvendes til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Vores hjemmeside finansieres af reklameindtægter. Vi arbejder sammen med et hold af internet firmaer da vi introducerer butikkernes tilbud, og får kommission under forudsætning af at en af vores besøgende udfører et indkøb.

Viden angående varer og e-butikker vedligeholdes hyppigt, men vi kan ikke stilles ansvarlig for ændringer der muligvis er foretaget siden vi sidste gang opdaterede hjemmesidens informationer.