Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

PMV20 Vice Dobbelt Vibrator

kr. 449,00

Den legesyge PV20 Vice Dobbelt Vibrator sætter om noget farver på tilværelsen og forener hele 3 slags intim stimulation i bare ét produkt – til din orgasmiske fornøjelse. Som noget helt specielt forkæler Vice dit G-punkt med en lækker massage fra dens ro … læs mere her

Er PMV20 Vice Dobbelt Vibrator - Blue på lager?

Annonce
Køb PMV20 Vice Dobbelt Vibrator - Blue

Beskrivelse

  • Navn: PMV20 Vice Dobbelt Vibrator – Blue
  • Pris: kr. 449.00
  • Vare ID: 23765
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
PMV20 Vice Dobbelt Vibrator - Blue

PMV20 Vice Dobbelt Vibrator – Blue fra PMV20

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i vores breddegarder. Når man gerne vil prøve noget nyt og samtidig være tryg, der er mange steder, man kan udfolde sig, men soveværelset er stadig det foretrukne sted. Når man skal have valgt noget sexlegetøj, er der er et brand, som altid leverer, nemlig PMV20 som leverer kvalitetsprodukter i den frække genre, fx denne PMV20 Vice Dobbelt Vibrator – Blue. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, emballagen til din pakke er naturligvis neutral, så ingen kan se, hvad du har bestilt.

PMV20 Vice Dobbelt Vibrator – Blue – det lille krydderi

PMV20 Vice Dobbelt Vibrator – Blue kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den populære kategori Kvinder,Vibratorer,G-punkts Vibrator,Klitoris Vibrator,Genopladelig Vibrator,Rabbit Vibrator,Vandtæt Vibrator,Dobbelt Vibrator,PMV20,Blå Vibrator,NORTIE Lingerie,Favoritter. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres PMV20 Vice Dobbelt Vibrator – Blue i den kendte webshop Sinful.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der er det oplagte valg dette produkt. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

PMV20 Vice Dobbelt Vibrator – Blue – køb diskret online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dine varer skal kunne returneres i 14 dage. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

Mange leder efter den billigste PMV20 Vice Dobbelt Vibrator – Blue på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “PMV20 Vice Dobbelt Vibrator”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *