Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Internet shopping stiger stødt

Flere netshops foreslår nu om stunder diverse forskellige løsninger til levering. Den mest moderne er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo rigtig ligetil, og ofte også den mindst kostelige løsning til levering.

Du bør endvidere tænke over at vælge afsending hjem til hvor du bor eller til dit arbejdes adresse. Fragttypen bliver for det meste en kende mere pebret, men omvendt rigtig let. Den prisbilligste fragtmulighed vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, som jo kræver at du har bopæl i kort afstand af internet forhandlerens tilholdssted.

Størstedelen af firmaer på nettet garanterer 1 hverdags levering på deres primære varenumre, men vær på vagt da det beroer på at ordren laves forinden et fastslået klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få varerne ekspederet forinden de pakkeansatte får fri.

Visse internet forretninger byder på levering uden gebyr, men ofte kun såfremt man handler for et fastslået beløb. Som alternativ skulle man beslutte sig for den billigste fragttype, der tit – uanset om du befinder sig tæt på Silkeborg, Haderslev eller Ebeltoft – vil blive at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et afhentningssted.

Find ud af om internet webshoppen er verificeret af e-mærket

Det er efterhånden ualmindeligt ukompliceret for forbrugerne at sammenligne priser hos diverse forretninger på nettet og følgelig har en lang række internet foretagender set sig tvunget til at mindske priserne på produkterne – til drenge og piger, og tillige også til herrer og damer – kolossalt, og endda nogle gange byde på fragtfri levering.

Til gengæld kan det trods alt vise sig profitabelt at undersøge nogle enkelte online outlets efter tilbud før du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som et alternativ kan du anvende en afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du efterspørger at godtgøre betalingen over flere uger.

Inden folk køber på en e-forhandler bør de uden tvivl kigge på butikkens handelsaftale, dog er det normalt ikke særlig spændende.

Et alternativ kan derfor være at finde ud af hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det bør være et bevis på at internet firmaet lever op til de danske retningslinjer, tillige med at online virksomheden tit efterses af specialister der er meget bekendte med lovene på området. Derudover tilbydes du lejlighed til support, for så vidt du udsættes for problemer ved din shopping. Du kan finde mere information via det her link.

Bestil hjem til dig selv eller til din arbejdsplads

Trustpilot leverer forholdsvis uafhængige løsninger til at eksaminere mange eksisterende konsumenters opfattelser og derved er det godt, at du tolker e-forhandlerens ratings før du færdiggør din shopping.

Facebook yder tilsvarende flere anstændige chancer for at få et kig ind i webbutikkens pålidelighed. I øvrigt møder vi en række online forretninger som giver kunderne mulighed for at afgive en vurdering af ordreforløbet, hvilket tillige bør benyttes til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Denne hjemmeside er finansieret af annonceindtægter. Vi arbejder tæt sammen med en del butikker på nettet eftersom vi præsenterer butikkernes produkter, og får honorar under forudsætning af at en af vores besøgende gennemfører en bestilling.

Orientering om varer og e-shops værnes om løbende, men der tages ikke ansvar for korrektioner der eventuelt er realiseret siden vi sidst opdaterede de anvendte oplysninger.