Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag

Varenummer (SKU): 22548 Kategorier: , , , ,

kr. 149,00

Sæt lidt kinky krydderi på jeres dildo leg med Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag. Det solide håndtag er designet som et knojern og giver et ekstra godt greb, når det skal gå heftigt for sig. Overfladen er i non-slip materiale, som giver en god og kontrollere … læs mere her

Er Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag - Sort på lager?

Annonce
Køb Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag - Sort

Beskrivelse

  • Navn: Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag – Sort
  • Pris: kr. 149.00
  • Vare ID: 22548
  • Returret: 365 dage
  • Indpakning: Diskret og der kommer neutralt navn på kontoudtoget
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 600

Yderligere beskrivelse og flere billeder her:
Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag - Sort

Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag – Sort fra Doc Johnson

Dildoer, penisringe, buttplugs, håndjern osv. er bruges af flere og flere i Norden. Skal man begynde at lege med sexlegetøj, er det godt med et trygt sted, der giver en rum til at kunne være sig selv og soveværelset er ofte det mest brugte sted. Når der skal investeres i nyt sexlegetøj, er det godt bud varer fra Doc Johnson og et af de helt populære produkter er denne Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag – Sort. Du kan trygt købe dit sexlegetøj online i en shop, varerne kommer pakket neutralt ind, og ingen kan se, om det er tøj, en boremaskine eller en dildo, der ligger i pakken.

Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag – Sort – det lille krydderi

Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag – Sort er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Fetish,Fetish Sexlegetøj,Vac-U-Lock,Doc Johnson,NORTIE Lingerie. Husk du får hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag – Sort ved den velkendte shop Sinful.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag – Sort – køb diskret online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Mange leder efter den billigste Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag – Sort på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud på produktet her: Gå til shop

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Vac-U-Lock Knuckle Up Håndtag”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *