Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Netkøb stormer frem

Adskillige internet forretninger giver i dag flere leveringsmodeller. Førstevalget hos mange er efterhånden levering til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine varer når du har tid. Fragttypen er nemlig særdeles hensigtsmæssig, og typisk desuden den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du kunne derudover planlægge at få produkterne bragt til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Muligheden bliver i mange tilfælde en lille smule mindre prisbillig, men desuden særdeles problemfri. Den mindst kostelige leveringsmulighed kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men dette stiller krav om at du har bopæl i kort afstand af internet selskabets lager.

Leveringstiden er selvfølgelig rigtig bestemmende i tilfælde af at vi har behov for din pakke straks, så med det formål er det selvsagt relevant at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet for den respektive vare.

Mange internet webshops stiller garanti om muligheden for dag-til-dag levering på en række produkter, som alligevel forudsætter at ordren gennemføres inden et fast klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken betjent inden logistikpersonalet drager hjemad.

En hel del outlets på nettet tilbyder gratis fragt, men typisk er det under betingelse af at man køber for et fastslået beløb. Som alternativ bør du udvælge den mest letkøbte leveringsmanér, som i mange tilfælde – ligegyldigt om du befinder sig nær Hørsholm, Varde eller Grindsted – vil være at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

Bestil til din bopæl eller til dit arbejdes adresse

Det er jo temmelig praktisk for alle at finde de bedste priser fra flere e-shops og for det har flertallet af webbutikker været presset til at at nedbringe prisniveauet på mange af deres produkter – til piger og drenge, men ligeledes til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange frembyde fragtfri levering.

Derfor kan det immervæk vise sig nyttigt at granske nogle internet forhandlere efter tilbud før du gennemfører din bestilling, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.

Man skal trods alt være så påvagt, at ifald en netshop tilbyder produkter for en udsalgspris der anses for utopisk fordelagtig, så kunne det tit være et tegn på en uægte internet virksomhed. Køb med betalingskort er dog omsluttet af en retningslinje, som bistår folk imod uoprigtige e-forretninger.

Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, ifald du ønsker at honorere pengene af flere omgange.

Vi tilråder at du beser e-butikkens kritik

Forinden folk shopper i en internet webshop kan man utvivlsomt se på e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det undertiden ikke videre spændende.

Et alternativt forslag kunne være at bemærke hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, hvilket almindeligvis er en sikkerhed for at webbutikken forsvarer dansk lovgivning, udover at internet virksomheden undertiden kontrolleres af fagmænd som har megen viden om de gældende bestemmelser. Dette er desuden din lejlighed til at blive hjulpet, når du forvoldes besvær i forbindelse med dit køb.

Kig hvorvidt internet butikken er tilsluttet e-mærket

Trustpilot frembringer aldeles gavnlige muligheder for at granske mange andre forbrugeres domme og på grund af dette er det prisværdigt, at du tolker e-handlens ratings forud for at du shopper.

Facebook yder for øvrigt evigt fine metoder til at få indsigt i internet firmaets kundetilfredshed. Herinde ses faktisk internet handler som giver folk mulighed for at frembringe en omtale af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde bør anvendes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Informationer om tilbud og webshops opdateres nu og da, men vi kan ikke garantere imod rettelser der potentielt er iværksat efter sidste opdatering af de viste oplysninger.