Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Handel via nettet sker på telefonen

Flere shops på nettet tildeler nu om dage alverdens muligheder for fragt. Den mest populære er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er jo ret uproblematisk, og oftest tilmed den mest betalelige leveringsversion.

Du kan ligeledes påtænke at få varerne bragt til din adresse eller til hvor du arbejder. Leveringstypen viser sig en gang i mellem en tak mere omkostningsfuld, men endvidere særligt ligetil. Den mest betalelige leveringsmåde kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men dette nødvendiggør at du bor med kort afstand til internet webshoppens arbejdslager.

Fragtperioden er naturligvis rigtig aktuel forudsat vi behøver varerne inden for få dage, så af den grund er det selvfølgelig vigtigt at man efterser det forventede leveringstidspunkt ved det respektive produkt.

Adskillige e-forhandlere stiller garanti om 1 dags fragt på de fleste af deres produkter, som dog påkræver at bestillingen laves forud for et bestemt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer ud af døren forinden de pakkeansatte tager hjem.

Indtil flere internet webshops præsterer portofri fragt, men i mange tilfælde kræver det at der aftages for en fastsat sum. Derudover bør du foretrække den mindst kostelige type af levering, som i de fleste tilfælde – uafhængig om du befinder sig tæt på Viborg, Grenaa eller Nivå – vil blive at få fragtmanden til at levere din ordre til en pakkeshop.

Kig hvorvidt internet selskabet er godkendt af e-mærket

Det er i dag usædvanlig smart for os alle at lave prissammenligning på tværs af e-forretninger og af den grund har adskillige internet shops været presset til at at presse salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, men også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange sikre levering uden omkostninger.

Derfor kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at sammenholde nogle internet foretagender efter udsalg forinden du bestiller, sådan at du er skråsikker på at modtage den prisbilligste pris.

Du bør trods alt være så påpasselig, at hvis en internet webshop markedsfører deres varer til salg for en udsalgspris som kan virke mystisk fordelagtig, burde det tit være en indikator for en falsk shop. Kortbetalinger er imidlertid en del af et regelsæt, hvilket hjælper os overfor svindlende online firmaer.

Generelt går vi ind for køb med kort eller mobilbetaling. Alternativt burde du udnytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du agter at afdrage regningen over tid.

Forud for at folk shopper i en online shop behøver de i reglen få overblik over forhandlerens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig morsomt.

Et nemt alternativ kunne måske være at kigge om online webshoppen er verificeret af e-mærket, som er et fingerpeg om at online forhandleren retter sig efter de gældende danske regler, tillige med at internet webshoppen regelmæssigt gennemses af specialister som kender reglerne på området. Det er en rigtig god genvej til en hjælpende hånd, når du oplever problemer som følge af din shopping. Link til mere information.

Herudover stiller vi forslag om at køberen er påpasselig med de mest vitale betingelser der kan have indvirkning på handlen, til eksempel hvilken byttepolitik online virksomheden garanterer. Her er det virkelig vigtigt, at man stadigvæk beholder sin ordremail, således man i fremtiden kan bevise sin bestilling, ligegyldigt om man leder efter et produkt til en kvinde eller mand.

En sikring om at internet butikken overholder den officielle danske lovgivning

Trustpilot tilbyder dig en lang række solide muligheder for at gøre dig bekendt med en stor gruppe eksisterende forbrugeres reflektioner og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du betragter e-handlens kritik inden du lægger din bestilling.

Facebook yder endvidere tilpas solide muligheder for at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed. Her ses en række e-butikker hvor du kan skrive en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket ligeledes bør benyttes til at få et indtryk af tidligere kunders oplevelser.