Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Online handel stormer frem

Flere internet outlets giver i vore dage et hav af forskellige leveringstyper. En favorit iblandt mange er efterhånden pakkeshoppen, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte varer præcis når det passer dig. Leveringsformen er nemlig ultra enkel, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste fragtform.

Du bør lige så vel prøve at få produkterne sendt til din adresse eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmuligheden er som regel en tand dyrere, men lige så vel ualmindeligt hensigtsmæssig. Den billigste fragttype er utvivlsomt selv at hente produkterne, men dette kræver at du befinder dig lige ved internet forretningens adresse.

Temmelig mange internet forhandlere giver dag-til-dag fragt på mange produkter, som alligevel antager at der bestilles inden et aftalt tidspunkt, så de sandsynligvis kan nå at få pakken afsted før personalet holder fyraften.

Nogle enkelte shops på nettet frembyder fragtfri levering, men for det meste er det så nødvendigt at der købes for en fastsat pris. Ellers bør man snuppe den mest betalelige leveringsmåde, som tit – uafhængig om man opholder sig tæt på Randers, Rønne eller Lystrup – er at få fragtmanden til at levere varerne til et afhentningssted.

Flere firmaer på nettet byder på 1 dags fragt

Det er rigtig uproblematisk for købere at lave prissammenligning på diverse internet webshops og til gengæld har massevis af internet forhandlere været nødt til at reducere priserne på specielt deres bedst i test produkter – til børn, samt til herrer og damer – betragteligt, og endda nogle gange yde levering uden beregning.

Derfor kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at undersøge et par internet outlets efter rabat forinden du shopper, sådan at man er garanteret at få den mest attraktive pris.

Vi går generelt ind for kortbetalinger eller MobilePay. Alternativt bør du drage nytte af en løsning på afbetaling som for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at honorere betalingen af flere omgange.

Før folk handler på en shop burde man ideelt set læse e-butikkens vilkår, det er dog normalt et tidskrævende arbejde.

En nemmere løsning kan derfor være at undersøge om online virksomheden er støttet af e-mærket, fordi det bør være en erklæring om at webbutikken opererer i overensstemmelse med de opstillede regler, tillige med at e-forretningen en gang i mellem revideres af fagfolk der har den nødvendige knowhow om vilkårene på området. Dette er desuden din lejlighed til support, for så vidt du får problemstillinger i processen med din handel. Se mere på dette link.

Tilsvarende stiller vi forslag om at kunden er på vagt for de mest vedkommende forhold der har indvirkning på bestillingen, som for eksempel den returpolitik internet webshoppen bruger. I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man altid opbevarer sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne vidne om handlen, uafhængig om du søger efter varer til en dreng eller pige.

Den mest prisbevidste type af levering

Trustpilot medfører ret fordelagtige løsninger til at besigtige en stor portion eksisterende brugeres observationer og på grund af dette foreslåes det, at du verificerer e-firmaets vurderinger forinden du lægger din bestilling.

Facebook genererer lignende en lang række ønskværdige muligheder for at få kendskab til online butikkens troværdighed. Foruden det er der endda internet virksomheder som tilbyder folk at aflevere en bedømmelse af deres køb, hvilket lige så vel burde anvendes til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.