Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Indkøb via nettet stiger år for år

De fleste internet shops foreslår i øjeblikket flere leveringsformer. En af de mest benyttede er nu til dags at afsende til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente produkterne når der er mulighed for det. Leveringsformen er jo ret problemfri, samt i mange tilfælde tillige den mest letkøbte leveringsmåde.

Antal dages levering er naturligvis rigtig vigtig i tilfælde af at vi absolut skal bruge dine nye produkter om et øjeblik, så af den grund er det selvfølgelig aktuelt at man besigtiger det anslåede leveringstidspunkt ved det aktuelle produkt.

De fleste internet forhandlere stiller garanti om 1 hverdags levering på mange varenumre, hvilket dog afhænger af at ordren laves før et aftalt tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen ekspederet før personalet har fyraften.

En hel del butikker på nettet garanterer portofri fragt, men i reglen kun når der bestilles for en fastsat sum. Desuden bør man snuppe den mindst kostelige fragtløsning, som oftest – uanset om man opholder sig ved København, Nørresundby eller Vejen – er at få fragtfirmaet til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

En hel del forskellige former for levering

Det har vist sig at være ualmindeligt fleksibelt for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) på forskellige internet varehuse hos https://www.debusy.dk og herved har flere online forretninger fundet det uundgåeligt at sænke udsalgspriserne på en række af deres produkter – til babyer og børn, samt til voksne – voldsomt, og endda nogle gange garantere fragt uden betaling.

Det kan alligevel blive tiden værd at undersøge indtil flere internet webshops efter tilbud inden du shopper, således at man er skråsikker på at få den mest betalelige pris.

Du skal blot ikke undervurdere, at hvis en internet webshop sælger bedst i test varer til en salgspris som anses for umådelig favorabel, bør det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte netbutik. Kortkøb er i hvert fald dækket ind under en ordning, hvilket passer på dig som kunde imod svindlende firmaer på nettet.

Vi anbefaler generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du hellere vil dække regningen over tid.

Trustpilot frembyder uden sammenligning gunstige muligheder

Inden nogen bestiller hos en online shop kan man til hver en tid bese e-butikkens forretningsaftale, dog er det gerne ikke særlig morsomt.

En nemmere løsning kunne være at bemærke om internet selskabet er e-mærket, siden det ofte er et billede på at internet selskabet efterfølger dansk lovgivning, udover at internet selskabet lejlighedsvis tilses af jurister der er meget bekendte med de gældende regler. Derudover tilbydes du chance for at få hjælp, ifald du udsættes for dilemmaer som følge af din shopping.

Se om online butikken er støttet af e-mærket

Trustpilot bringer dig tilpas ærlige muligheder for at granske en længere række aktuelle kunders iagttagelser og herved er det prisværdigt, at du kigger på e-shoppens kritik inden du handler.

Facebook resulterer i ydermere en del fortræffelige løsninger til at få indtryk af online firmaets popularitet. Foruden det er der mange internet forhandlere som giver folk mulighed for at udforme en kritik af deres købsoplevelse, som lige så vel burde bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Denne hjemmeside er finansieret af annonceindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med en hel del internet shops i Danmark eftersom vi annoncerer firmaernes produkter, og tager imod godtgørelse ifald vores brugere udfører et indkøb.