Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Internethandel vokser fortsat

Adskillige internet shops udlover nu et stort udvalg af løsninger til levering. En af dem der er mest anvendt er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du så selv henter dine nye produkter på et valgfrit tidspunkt. Leveringsmetoden er altså i høj grad overkommelig, og i mange tilfælde tillige den prisbilligste løsning til levering.

Leveringsdygtigheden kan være virkelig vigtig hvis vi står og skal bruge din ordre inden for få dage, og med det formål er det fuldt ud centralt at vi kontrollerer den estimerede leveringstid ved det pågældende produkt.

En stor portion netbutikker stiller udsigt til dag-til-dag levering på massevis af produkter, som imidlertid antager at bestillingen gennemføres tidligere end et fast tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få dit nye produkt ud af døren forinden logistikmedarbejderne har fri.

Indtil flere internet selskaber garanterer levering uden beregning, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at du køber for en bestemt sum. Ellers skulle man vælge den mest letkøbte leveringsmåde, som oftest – uanset om du befinder sig ved Aarhus, Hjørring eller Ebeltoft – vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til et udleveringssted.

Trustpilot indebærer stort set troværdige muligheder

Det er i dag meget let gængeligt for os alle at finde information om priser fra forskellige online webshops hos katrineguldbaek.dk og ergo har en lang række netshops været presset til at at mindske salgsværdien på produkterne – til piger og drenge, lige så vel som til voksne – voldsomt, og endda nogle gange præstere fragt uden betaling.

Men det kan immervæk blive udbytterigt at efterse en række internet varehuse i Danmark efter udsalg før du gennemfører dit køb, så du er usvigeligt sikker på at modtage den bedste pris.

Du skal imidlertid ikke glemme, at såfremt en e-forretning markedsfører deres produkter for en salgspris som anses for umådelig attraktiv, så bør det tit være et tegn på en uoprigtig online virksomhed. Kortbestillinger er heldigvis inkluderet i et regelsæt, der forsvarer køber overfor falske forhandlere på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du drage fordel af et afdragstilbud som eksempelvis ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere regningen over en længere periode.

Find ud af hvorvidt e-butikken er e-mærket

Inden nogen bestiller hos en online shop bør man i og for sig læse netshoppens handelsaftale, dog er det oftest et tidskrævende arbejde.

Et alternativ kan derfor være at kontrollere om internet selskabet er e-mærket medlem, grundet at det er en tilkendegivelse af at e-handlen adlyder de officielle danske regler, foruden at e-shoppen hyppigt overvåges af fagfolk som mestrer lovgivningen. Dette er desuden din chance for support, for så vidt du får dilemmaer som følge af dit indkøb.

Ligeledes foreslåes det at man er opmærksom på de mest relevante regler der kan have indflydelse på bestillingen, som eksempelvis den returneringsret online webshoppen bruger. Derfor er det på samme måde relevant, at man til enhver tid opbevarer sin købsbekræftelse, således man senere kan påvise sin bestilling, hvad end du efterspørger produkter til en kvinde eller mand.

En lang række online virksomheder tilsiger 1 dags fragt

Trustpilot frembringer ret pæne chancer for at tyde en hel del forhenværende køberes erfaringer og herved anbefaler vi, at du eftergår netshoppens anmeldelser før du shopper.

Facebook præsterer lige så vel super ærlige chancer for at få indtryk af internet butikkens kundefokus. Derudover ses en række internet foretagender hvor det er muligt at nedfælde en vurdering af købsoplevelsen, som lige så vel bør anvendes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.